Metszőollók profiknak, profiktól

0
111

A metszés fő feladata a termőegyensúly beállítása, mely csak akkor lehet sikeres, ha a beavatkozás növényegészségügyi és főként gazdaságossági szempontból is megfelelő.

A Campagnola kínálatában a kompresszoroktól, a fűrészeken át, a kézi és a magassági metszőollókig gyakorlatilag minden eszköz, kiegészítő és tartozék elérhető a pneumatikus rendszerekhez is. A MEZŐDEPO szakemberei tanácsaikkal ebben a tekintetben is állnak azon termelők rendelkezésére, akik levegővel üzemeltetett rendszerben gondolkoznak a metszés elvégzéséhez.

A kézi munkaerő hiánya érinti a szőlő- és gyümölcs ültetvényeseket, a kis- és nagygazdaságokat is egyaránt. Ezen felül elmondhatjuk, hogy az egyik legköltségesebb művelet a metszés. A megfelelő gépesítéssel a költséghatékonyság nagy mértékben javítható anélkül, hogy a növényeket fertőzésnek, vagy a megfelelő művelés hiányának tennénk ki.

Az észak-olasz Campagnola kifejezetten az ültetvényes gazdaságok számára fejleszt és gyárt elektromos, pneumatikus, és hagyományos metszőollókat, kéziszerszámokat és egyéb kiegészítőket. Több mint 60 év szakmai tapasztalatuknak köszönhetően a Campagnola egyike a világ vezető gyártóinak, kulcsszavuk a kutatás-fejlesztés. Innovatív és széles körben kedvelt, megbízható termékeik már hosszú évek óta segítik a hazai szakembereket a metszési munkafolyamatok során.  Magyarországon 2021-től a Navik Alfa Kft. MEZŐDEPO üzletága látja el a Campagnola és Arrizza termékek közvetlen gyári képviseletét.

CAMPAGNOLA PLUG-IN TERMÉKCSALÁD

Jelenleg legnépszerűbb termék a tavaly debütáló Plug-In-Green, markolatba helyezhető akkumulátoros metszőolló család, melyek a markolathoz csatlakoztatható akkumulátoruknak köszönhetően szabadabb mozgást, könnyebb és precízebb munkavégzést biztosítanak!  Számos technikai fejlesztéssel és új kiegészítőkkel, illetve nem utolsó sorban a már megszokott kiemelkedő minőséggel állnak ezek az eszközök továbbra is a szőlő- és gyümölcstermesztők rendelkezésére.

RENDELJE MEG MOST 3% ONLINE KEDVEZMÉNNYEL!

Az összes elérhető Campagnola terméket, alkatrészt és kiegészítőt megtalálja a Meződepo Shop-ban! Most azok, akik az alábbi kuponkódot (kód: 2021500) felhasználják 3% kedvezményt tudnak érvényesíteni minden Campagnola termék vételárából. Kattintson a képre és használja fel a kupont!

Figyelem! A kedvezmény visszavonásig érvényes és kizárólag a Meződepo Nagykereskedői Online Megrendelő Felületén leadott megrendelések esetén felhasználható, a kuponkód megfelelő helyre történő beírása mellett!

CAMPAGNOLA SPEEDY NEW

Az új széria már gyárilag 3 darab Li-ion Plug-In akkumulátorral érkezik, ezzel is növelve a készülék üzemidejét! Emellett a csomag tartozéka lett egy oldaltáska is, melyet az övre csatlakoztatva tudjuk tárolni az ollónkat, ha azt a munkavégzésünk megkívánja.

CAMPAGNOLA STARK M, STARK L

MELYIK METSZŐOLLÓT VÁLASSZAM?

Minden attól függ, hogy milyen növényi kultúrában kívánjuk a készüléket használni. A Speedy New és Stark M New modelleket elsősorban szőlészeti, csemetekerti és faiskolai felhasználásra javasoljuk, mivel ezek vágási kapacítása 25 és 32 mm. A Stark L New modellt ajánljuk gyümölcsösökbe, mivel ez az olló a nagyobb igénybevételhez igazítva 37 mm átmérőjű vágásra is képes, növelt akkumulátor kapacitással rendelkezik és nem utolsó sorban elérhető hozzá egy kiegészítő hosszabbító szár, mellyel a magasabb ágakat is könnyedén el tudjuk érni.

KIEGÉSZÍTŐ TARTOZÉKOK

CAMPAGNOLA NEXI kötözőgép 

Szőlőtermesztők számára megérkezett a megoldás arra, hogy a kötözést ne kizárólag kézzel, vagy hagyományos kötözőgéppel, hanem egy Plug-In akkumulátorral szerelt eszközzel is el tudják végezni! Az akkumulátorok kompatibilisek a Stark M metszőollók akkumulátoraival.

Kötöző anyag: https://mezodepo2019.shoprenter.hu/campagnola-nexi-bio-kotozoanyag-693

CAMPAGNOLA T-FOX ÉS T-REX elektromos fűrészek

A markolatba épített akkumulátorral rendelkező fűrészek tekintetében is a kiváló teljesítmény és súlyelosztás teszi lehetővé az „egykezes” munkavégzést! Ezzel gyakorlatilag a kézi fűrészeket tudjuk a metszésben kiváltani, a munkafolyamatot könnyíteni és gyorsítani! A T-REX 10cm, a T-FOX 15cm átmérőig képes eltávolítani az ágakat.

T-REX: https://mezodepo2019.shoprenter.hu/campagnola-t-rex-elektromos-kompakt-lancfuresz-keszlet

T-FOX: https://mezodepo2019.shoprenter.hu/campagnola-t-fox-elektromos-kompakt-lancfuresz-keszlet

CAMPAGNOLA PNEUMATIKUS METSZÉSI RENDSZEREK

A Campagnola kínálatában a kompresszoroktól, a fűrészeken át, a kézi és a magassági metszőollókig gyakorlatilag minden eszköz, kiegészítő és tartozék elérhető a pneumatikus rendszerekhez is. A MEZŐDEPO szakemberei tanácsaikkal ebben a tekintetben is állnak azon termelők rendelkezésére, akik levegővel üzemeltetett rendszerben gondolkoznak a metszés elvégzéséhez.

Meződepo