KezdőlapAgrárvilágHírekAz Év Agrárembere 2020 közönségszavazása

Az Év Agrárembere 2020 közönségszavazása

Az Év Agrárembere kitüntető nagydíjunkat 7 éve azért hoztuk létre, hogy megtaláljuk és bemutassuk azokat a sokak, de nem mindenki által ismert, a mezőgazdaság különféle ágazataiban dolgozó szakembereket, akik sokat tesznek önzetlenül környezetük, közösségük, a társadalom jobblétéért.

Szerencsére kifogyhatatlannak tűnik a gazdászok tárháza. Minden évben megtaláljuk a kiválóságokat. Rájuk az alábbi linken lehet leadni a szavazatokat, a kiválasztott jelöltre kattintva.

A zsűri, aki a hazai agrárszakma prominenseiből áll, kiválasztja a döntősöket minden évben. Őket felkeressük, interjú készül velük, majd egy közönségszavazáson kiválasztjuk ki is az internetes közönségkedvenc. Ő lesz s közönségdíjasunk. 

Mindeközben a zsűri kiválasztja a kategóriák győzteseit, akik közül a gálaesten az ott jelenlévő zsűritagok kiválasztják majd a fődíjast.

A 2020-as és 2021-es év rejtelmei nem kedveztek semmiben a díj folyamatában. Kivéve a sok időt, ami volt arra, hogy kényelmesen elkészíthessük a döntősök videóit. Reméljük hasznos anyagot készítettünk a bemutatkozáshoz és úgy a zsűri, mint a közönség ki tudja majd választani a legjobbakat.

Minden évben hangsúlyozom, hogy ez a megmérettetés nem vérre megy. Mindenki egyformán értékes a szemünkben. Itt nincs sem politikai sem gazdasági súlyozás. Valóban több mint 70 fős zsűri dönt, többségi szavazattal. Az elmúlt évek is értékadó bölcsességet mutattak a zsűri és a döntősök részéről is.

Idén sem hagyunk fel a reménnyel, hogy méltó megmérettetésben, érdemek elismerésén és egymás tiszteletén alapuló versengésben és sértődésektől mentes eredményhirdetésben lesz részünk!

Szervezőtársaim nevében is jó egészséget és méltó versengést kívánok:

Barátsággal:

Mátrai Zoltán

Főszervező

Az Év Agrárembere kitüntető díj

AGROTREND csoport

azevagrarembere.hu

Ajánló